Cover poster stire

Masuri de preventie Covid-19



Dragi spectatori,

 

Dorim sa va anuntam faptul ca cinematograful nostru a implementat toate masurile de preventie impotriva raspandirii virusului Covid-19 conform legislatie in vigoare si, pentru o protectie sporita, va solicitam sprijinul pentru respectarea acestora:

 

Accesul in cinematograf se face cu respectarea de catre participanti a distantarii de minimum 2 m.

 

Accesul publicului va fi permis doar in conditiile purtarii de masca medicala/non medicala pe toata durata vizitei in cinematograf. Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie purtata corect, acoperind integral gura si nasul.

Publicul este invitat sa utilizeze produsele dezinfectante puse la dispozitie gratuit atat la intrare cat si in incinta cinematografului

Distributia locurilor in sala se va face prin alocarea a cate un scaun liber intre spectatori. Prin exceptie de la aceasta regula, minorii cu varsta pana la 12 ani pot sta pe scaunul de langa adultul insotitor, iar un insotitor adult poate sta langa maximum 2 minori, fara a avea spatii libere intre ei.

 

Avand in vedere aceste reguli privind respectarea masurilor de sanatate publica in vigoare, va informam ca pe aceasta perioada distributia locurilor se va putea efectua exclusiv la casele de bilete, fizic sau telefonic (021.3277020/21/22), accesarea prin modulul de rezervarionline fiind sistata.

Vizionarea spectacolului este permisa numai cu pastrarea locului individual in sala. Va rugam sa nu va parasiti locul indicat prin biletul achizitionat.

Accesul in locatie si parasirea acesteia sa va efectua cu respectarea marcajelor si indicatiilor personalului autorizat

Intrarea spectatorilor in sali va fi permisa cu maxim 15 minute inainte de inceperea fiecarui spectacol. 

 

Triaj observational la intrarea in cinematograf: nu se va permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree, stare generala alterata) si temperatura mai mare de 37.5 C. In cazul cinematografelor din incinta centrelor comerciale, daca temperatura a fost deja masurata la intrare, aceasta ramane valabila pe toata perioada petrecuta in respectiva cladire.

 

Va multumim!